Tuesday, February 28, 2006

Så sto vi her da...


Så sto vi her da..., originally uploaded by mandus.

Og jeg som trodde vi var vant til litt snø her i landet!

3 comments:

Kjetil said...

Hei.

Hvem er du?

Hvorfor skriver du så mye som du gjør?

Hvorfor er det ingen som kommenterer?

Hvem er det du skriver for?

Hvem er det som leser?

Hva jobber du med?

Kjenner jeg deg?

Takk.

Åsmund Ødegård said...

Hei Kjetil,

jeg får vel forsøke å svare på spørsmålene dine side du spør så pent!

1. Jeg er Åsmund. Ødegård sådan, bosatt i Ås, litt til høyre og nedenfor Hovedstaden.
2. Jeg skriver så mye som jeg gjør fordi jeg har lyst. Når jeg har lyst skriver jeg, når jeg ikke har lyst skriver jeg ikke.
3. Hvorfor ingen kommenterere? Ikke godt å si, det må nesten de som leser svare på... Jeg har forøvrig hatt en del kommentarer på ting jeg har lagt ut om linux-oppsett på diverse maskiner, men kanskje mest i mail, og mindre som direkte kommentarer her. Men jeg vil gjerner ha kommentarer jeg, så bare kommenter.
4. Hvem jeg skriver for? Aner ikke. Mest for meg selv kanskje, dernest for de som måtte dumpe innom. Jeg har ikke filosofert så mye over det der.
5. Hvem som leser aner jeg ikke. Kanskje ingen?
6. Jeg jobber som IT-sjef i en middels stor norsk forsknings institusjon, dessuten jobber jeg som forsker innenfor vitenskapelig programvare (dvs. jeg avslutter dr.graden min i disse dager, og jobber videre som forsker). Omtrent 50/50 fordeling mellom de to stillingene.
7. Om du kjenner meg? Kanskje? Jeg tror ikke jeg kjenner deg... Jeg har kanskje kommentert noe i bloggen din? I såfall sikkert fordi din blogg var linket fra blogen til en annen i Drammen/Eiker distriktet. Jeg kjenner f.eks tyrkisk-pepper fyren, og noen andre. Men jeg husker ikke i farten hvordan sammenhengen var.

Håper du er fornøyd med svarene :-)

Kjetil said...

Jeg er storfornøyd med svarene! Forventet egentlig svært lite. Gratulerer med doktorgraden forresten, høres ut som du har en interessant jobb. Jeg er i disse dager skolesøkende, og har ikke klart å lande ned på noe enda. Har du noen forslag? Jeg er jo interessert i IT og div som sådan..

Sånn. der fikk du en kommentar til.